Паперові рушнички

25.01.201615:54 Roberto
Gambero
Часто нас від успіху відділяє лише перший крок. Готовий(-а) зробити його? ;)


Коли вмиваю руки у громадських туалетах – завжди надаю перевагу, якщо є вибір, паперовим рушничкам перед сушарками: і швидше, і ефективніше (більшість сушарок виконують суто декоративну функцію: висушити руки з їхньою допомогою нереально). На роботі теж у туалеті є ці рушнички. І завжди, користуючись ними, брав "щедро" – по 2-3, бо так краще вбирають вологу.

У кінці минулого року в одному з туалетів за АЗС у Польщі мою увагу привернула позитивно оформлена наліпка на скриньці з рушничками з текстом: "Щоб витерти руки, достатньо лише одного рушничка. Спробуй – тобі обов’язково вдасться!". Усміхнувшись, спробував. Вдалося :) Відтепер, де б не бував, коли витираю руки, згадую той напис і використовую один рушничок.

Нам важко змінити світ на краще. Але кожен, і ти теж, може долучитися до цього тривалого процесу, розпочавши з себе. Ти можеш стати кращою людиною: позбутися своїх шкідливих звичок, вийти з гріховного життя, щодня пізнавати краще правди християнської віри – і надихати інших до таких змін... Щоразу після сповіді ти очищуєшся, народжуєшся на світ заново. Миттєва зміна вдається далеко не завжди, бо все те, що було у твоєму житті раніше, намагатиметься повернути тебе до гріха. Але Господь дає нам допомогу на цьому шляху. Ця допомога – Святе Причастя. Якщо споживати Тіло і Кров Ісуса Христа регулярно (для початку – хоча б раз на тиждень), то Вони очищатимуть тебе, змиваючи дрібні гріхи, і даватимуть сили втриматися на цьому праведному шляху. Трапився свідомий/важкий гріх – не відкладай, піди до сповіді найближчої ж неділі. І побачиш, що з кожним разом втриматися від гріха ставатиме все легше, а час, впродовж якого ти витриваєш у доброму – зростатиме. І отак, почавши з малого, ти станеш маленькою цеглинкою у чомусь величному. Прекрасному величному задумі...

Спробуй – тобі обов’язково вдасться! ;)

Фото: poradu.pp.ua

Рейтинг: 4.8 Голосів: 17 Переглядів: 830
Ваша оцінка: 106533

5

4

3

2

1

1 2 3 4 5

Коментарі (1)

+

Додати коментар



    • 7 Лютого, 2016 15:31Промінчик Відповісти
    • Хочу лише доповити :)
      "Якщо споживати Тіло і Кров Ісуса Христа регулярно (для початку – хоча б раз на тиждень), то Вони очищатимуть тебе, змиваючи дрібні гріхи, і даватимуть сили втриматися на цьому праведному шляху" - це дія Святого Духа. Я впевнена, що рано чи пізно ці зміни у собі розпізнає кожен і це трапиться із кожним. Нам залишається лише зробити перший крок, можливо, це буде невпевнений крок маленької дитини, але який батько не вийде назустріч до своєї малечі. Господь обов'язково підтримає нас на нашому шляху.