Блоги

Роман Гнатів

    •  news image
    • Вікно в небо 13 Червня 2012

      Рейтинг:

        Під час одноденної прощі до Унева спільнота руху "Життя в Христі Ісусі" храму Різдва Пресвятої Богородиці мала можливість вповні насолодитись перебуванням, без перебільшень, на святій землі. Для когось це був перший візит сюди. Тому, щоб краще ознайомитись з Лаврою о.Олександр провів екскурсію і розповів про історію подвижників і ктиторів монастиря. Перед екскурсією була Божественна Літургія, яку спільно служили о.Олександр і о.Василь – священик що проводив реколекції. Мабуть зовсім небагатьох здивуєш тим, що навіть повітря в Уневі - особливе. Відчуття гармонії як внутрішньої, так і з природою, людьми, що біля тебе. Дивним так само може здатись, що проблеми і негаразди, з якими приїжджаєш сюди десь розчиняються і здаються не такими значними, або й зовсім не проблемами. Тут в особливий спосіб можна перейняти віру, по-новому запалити своє серце, навіть проповідь священика сприймається ніби слова, що ти вже колись чув, але забув, і коли почув знову, вони з новою більшою силою кличуть змінювати своє життя.
    •  news image
    • Спокуса і Віра 30 Жовтня 2011

      Рейтинг:

        Спокуса і віра   Спокуси полонять думки в голові. Так легко піддатись спокусі новій. Віра моя захиталась на мить Вітер подій її хоче зломить.
    •  news image
    • Почуй, о Боже 27 Серпня 2011

      Рейтинг:

        Почуй, о Боже   Почуй, о Боже, наші молитви. Тобі складаємо їх з вдячністю щораз. До тих прохань лиш вухо прихили, Почутим буть дай кожному із нас.  
    •  news image
    • Що на серці 23 Липня 2011

      Рейтинг:

        Що на серці   Відчай кайданами сковує думку. Подих у грудях шукає рятунку. Ніби усе зупинилось навколо. Серце голками наскрізь закололо.
    •  news image
    • Якби ми їм про це розповіли...2 07 Липня 2011

      Рейтинг:

        Якби ми їм про це розповіли...   Якої б поганої думки не був би ти про себе, у Божих очах маєш найбільшу цінність. Є люди, які не знають, наскільки важливо те, що вони існують.
    •  news image
    • На Бога покладаю я надію 02 Липня 2011

      Рейтинг:

        На Бога покладаю я надію   На Бога покладаю я надію Усе чим я живу, чим мрію. В часи нелегкі знову прибігаю,
    •  news image
    • Я буду стукати у двері 26 Червня 2011

      Рейтинг:

        Я буду стукати у двері   Я буду стукати у двері, Вони відчиняться колись.
    •  news image
    • Вірші частина 2 13 Червня 2011

      Рейтинг:

        Коли стає нам важко Коли стає нам важко, біда, здається, навкруги До Бога знову прибігаєм, шукаєм захисту руки. Коли закралась безнадія і ріже серце мов пила, Молитва дасть нам сили і віру, що премага.   29.11.09   Моя молитва Моя молитва, сказана Тобі Нехай у плині часу не розтане.
    •  news image
    • Вірші 05 Червня 2011

      Рейтинг:

        Господи, хвала тобі Господи, хвала тобі! Моя подяка меж немає. Тобі возношу молитви, Твоя рука мене оберігає. Випробування не зламають моєї віри в те, Що Ти ведеш дорогою любові і ласка хай Твоя зійде.
БЛОГЕРИ